image
 |  5 5 Червня 2019 | 16:48

Кілька разів зупинялося серце: помер 13-річний волинянин, якого рятували із водойми

На Ратнівщині помер 13-річний хлопчик, якого рятували дві карети швидких з водойми.

Про це пише газета "Вісник".

Нещасний випадок стався 4 червня на водоймі у селі Велимче Ратнівського району.

Діти гралися у ставку та поблизу ставка. Але гримнуло й почався сильний дощ. Друзі Назарія вибігли з води, аби сховатися. А через трохи зауважили, що їхнього товариша поруч немає. Коли ж почали шукати хтось нібито наступив на тіло під водою.

13-річного хлопця витягнули з води після утоплення. На виклик приїхала бригада у складі фельдшера та водія. Згодом приєдналася ще одна бригада медиків. На 24-й хвилині серце вдалося запустити.

Після цього дитину транспортували у Камінь-Каширську центральну районну лікарню - туди від Велимчого ближче, ніж до Ратного. Дорогою у Назарія ще кілька разів зупинялося серце, його знову запускали. По приїзду у медзаклад хлопець навіть відкрив очі, але не пережив чергової зупинки серця. Розтин показав, що легені дитини були все ще заповнені водою.

Читайте також: Потрапила в час навіть не радянщини, а в добу після апокаліпсису, - депутат Горохівської райради про селище Мар‘янівка (ФОТО)

Похорон відбудеться трохи пізніше - очікують приїзду батька, який перебуває на заробітках.

Трагедія сталася на дев’ятини після смерті бабусі Назарія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити