image
 |  18 3 Квітня 2019 | 16:09

Книголюбам Волині: квітневі читання

Александр Дюма, «Граф Монте-Крісто»

Що може стати на заваді молодому красеню? 19-річний юнак Едмон Дантес не тямиться від щастя: він розбагатів та от-от одружиться. Заздрість, ревнощі, брехня, наклеп, помста… Книга про одвічні людські відносини. Насичена, гаряча і водночас справедлива розповідь.

Що чекає на його кривдників? Чи принесе ця помста задоволення самому Дантесові? Історія добра і зла, кривди й помсти, змальована у книзі, сповнена неабиякої інтриги...

Бувайте, та дякуємо за рибу : роман. Адамс Дуґлас 

Книжка про секс чи про космос? Хм, цікаво. Всім відомо, що сексу у Всесвіті нема. Як ролись в Радянському Союзі. Принаймні так стверджує «Путівник по Галактиці». Але секс є. Принаймні в Англії, де розгортаються основні події. Виявляється, Землю таки не зруйнували. Тобто так, зруйнували, але одну з її копій у багатовимірному Всесвіті. Книга цікава до останньої сторінки, жвава і місцями пікантна.

Макс Кідрук «Заради майбутнього»

Щось новеньке від Макса Кідрука. «Заради майбутнього» – історії різних років, серед яких і жахи, і містика, і техно, і гумор. Вони читаються то в шаленому темпі, то змушують зупинятись, переосмислювати і тільки тоді вирушати далі. Ці оповідання принесуть насолоду навіть для найвибагливішого книжкового гурмана. І поки ви читаєте цю книжку, Макс Кідрук пише новий роман.

Майкл Бонд «Паддінгтон»

А ця книжка – про ведмедика Паддінгтона, що завоював серця українських дітей. Ця книжка містить 6 оповідань про пригоди Паддінгтона, адаптованих для найменших читачів. Історії, вміщені тут, – веселі, позитивні, теплі й легкі. Ця книжка - насолода для маленьких читачів і їх батьків.

Василь Шкляр «Чорний ворон» 

В центрі роману – історія отамана Холодного Яру і Чорного лісу, що мав псевдонім Чорний Ворон. Ця реальна постать стала прототипом героя. Відомо про нього небагато, авторові вдалося відшукати дещо в архівах, переважно серед таємних доносів радянській владі. Події, описані тут, відбуваються у 20-х роках минулого століття і охоплюють час найактивнішої боротьби проти окупанта і до її поступового згасання під тиском більшовиків. Книга написана ідеально, тож для любителів історичних романів - вона справжній скарб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити