image
 |  580 30 Вересня 2024 | 13:02

Коли у Луцьку увімкнуть опалення

За вікном 30 вересня, а погода уже не так радує, як минулого тижня. На термометрі – +8°C й деякі лучани уже, певно, відчули справжній «осінній вайб».

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили з'ясувати, коли у квартирах міських багатоповерхівок подадуть тепло,- пише ВолиньUA.

Як розповів нам очільник прессекретар ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков, традиції щодо цього не змінні.

«Процедура така: перш за все має бути рішення органу місцевого самоврядування про початок опалювального сезону. У Луцьку це рішення виконавчого комітету. Там немає дати, а писатиме, що опалювальний сезон у місті розпочнеться після того, коли протягом трьох діб середньодобова температура опуститься до позначки в менше як +8°C. Це буде точкою старту опалювального сезону », – кажуть у «Луцьктеплі».

Безносиков також додав: зараз усі підготовчі роботи щодо початку опалювального сезону – на завершальному етапі.

«Загалом на деяких котельнях у нас цього року проводилися заходи з модернізації технологічного обладнання. Замінювалися пальники, насоси на деяких котельнях. На сьогодні практично усі ці роботи завершені, до опалювального сезону усе буде готово. Так само і на мережах завершуються роботи у нас лишилось чотири ділянки, на яких ми замінюємо мережі або власними силами, або із залученням підрядника. Вже на трьох ділянках зварювальні роботи завершено й усе на завершальних етапах усе – відновлення благоустрою чи прибирання», – пояснив Антон Безносиков.

Читайте також: У Володимирі чоловік обікрав магазин: йому оголосили про підозру

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити