image
 |  144 4 Липня 2024 | 18:22

Колишній радник віце-прем'єра нецензурно вилаявся на ветлікаря-ветерана ЗСУ

В Одесі відвідувач ветеринарної клініки, який прийшов на прийом до лікаря-ветерана з інвалідністю, обурився на його прохання підняти для огляду собаку, образив його нецензурною лайкою та вибіг з кабінету. Згодом виявилося, що чоловік був позаштатним радником віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Відео інциденту 3 липня ветеринар Олексій Притула розмістив на своїх сторінках у соцмережах, пише Суспільне Одеса, повідомляє  "ВолиньUA". 

На початку робочого дня до Олексія на прийом до ветеринарної клініки прийшов чоловік із собакою. На відео видно, як під час огляду тварини лікар попросив його підняти собаку, аби оглянути рану, на що той запитав, чи не може лікар сам встати. Олексій розвернув крісло, щоб було видно його протези. Після цього господар собаки облаяв чоловіка нецензурною лексикою та вибіг з кабінету.

"Я можу встати, але нахилитися і дивитися собаку на підлозі я не можу. Перед тим, як я попрошу людину підняти або покласти на стіл, я завжди дивлюся, я можу маневрувати навколо неї на стільці. Для мене це нормальний прийом. Більша частина прийомів, які я проводжу з січня, як тільки я повернувся на роботу, протікають саме так з великими тваринами. Завжди так. Тобто для мене нічого екстраординарного не відбулося. Що саме сталося в голові цієї особи я не знаю", — розповів Олексій Притула, який під час наступу на Лиман у вересні 2022 року отримав важке поранення та втратив обидві ноги. Чоловік пройшов реабілітацію, встав на протези та повернувся до цивільної роботи.

Чоловік зазначив, що з таким він стикнувся вперше: не лише на роботі, а й в житті. Він також додав, що написав заяву до поліції.

Особу відвідувача клініки оперативно встановили громадські діячі. Ним виявився такий собі Вадим Шевеленко. Пізніше в мережі з'явилось відео розмови Вадима Шевеленка з Олексієм Притулою. Перший попросив вибачення за свою поведінку та зазначив, що йому здалось, ніби ветлікар "якось не так розмовляє". Протезів, за його словами, він не помітив.

Натомість Олексій Притула зазначив, що вибачення прийме, якщо чоловік перерахує значні суми на потреби "Азова" та Третьої штурмової бригади.

Щодо Вадима Шевеленка склали протокол про адміністративне правопорушення, повідомили у поліції.

А насамкінець зʼясувалося, що Вадим Шевеленко, який під час відвідування ветеринарної клініки образив лікаря-ветерана ЗСУ Олексія Притулу, був позаштатним радником віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної. Утім на цій посаді він більше не працює. Про це повідомили в Офісі віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

"Офіс Віцепрем’єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб", — йдеться у повідомленні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти спрогнозували демографічні ризики для Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити