image
 |  0 16 Листопада 2018 | 11:03

Колишньому топ-посадовцю оголосили підозру

Спеціалізована антикорупційна прокуратура заочно оголосила про підозру у незаконному збагаченні колишньому виконувачу обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирославу Продану.
Про це відомство повідомило у Facebook.
Повідомлення про підозру склали 15 листопада.
Прокурори забезпечили "вручення вказаного повідомлення про підозру у спосіб, передбачений КПК України".
Продан не з'явився на виклик для проведення слідчих і процесуальних дій. До того екс-виконуючого обов'язки голови ДФС викликали до прокуратури на 8 листопада.
Однак на виклики чиновник не з'явився та до теперішнього часу не надав жодних підтверджуючих документів щодо поважності причин неявки, повідомляють у САП.
Правоохоронці додали, що опубліковані Проданом у соцмережі заяви про перебування за кордоном на лікуванні "не знайшли свого підтвердження у передбачений кримінальним процесуальним законом спосіб".
"Незважаючи на виклики та запити прокурорів, суб'єктом і його захисниками дотепер не повідомлено ні місця (адреси) перебування, ні назви медичного закладу, де, згідно інформації з соцмережі, він перебуває на лікуванні", - наголосили у відомстві.

Продана втретє викликали на 10:00 20 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті контрабандисти збили прикордонника – він у комі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити