image
 |  31 4 Листопада 2022 | 21:58

Колишня порноактриса пожалілася, що на неї напали у Львові за російську

На учасницю 11-го сезону шоу “Холостяк” – колишню порноакторку Анастасію Распутіну (яка більше відома, як Адель Асанті) напали в центрі Львова через те, що вона розмовляла російською мовою.
Про це дівчина розповіла ТСН.ua.
Невідомий чоловік спочатку причепився до Насті посеред вулиці, обізвавши її нецензурним словом. Дівчина відповіла йому російською, що зараз викличе поліцію. Чоловіку не сподобалося, що Анастасія говорила російською мовою. Він знову її обізвав і вдарив ногою по сідницях.
“Я йшла центром, він йшов мені назустріч, перегородив дорогу і каже: “Ти куди йдеш, с*чка?” Я йому кажу: “Мужчино, як ви зі мною говорите? Я зараз викликаю поліцію”. А він каже мені у відповідь: “А-а, то ти російськомовна тварюка” і типу там щось: “Вчи українську мову”. І вдарив мене”, – розповіла нам Распутіна.
В Instagram Адель опублікувала відео, на якому вона заплакана зізнається, що у неї тепер болить п’ята точка, і вона дуже через це переживає. Адже три місяці тому дівчина зробила глютеопластику – збільшила собі сідниці імплантами.
“У мене дуже болить ліва сторона, там, де маю імплант. Я справді переживаю, що там може щось порушитись, бо удар був сильний. Скажіть, за що? За те, що я створила свій благодійний фонд, що я роблю збори, завжди допомагаю ЗСУ? Оце мені подяка? Я просто не розумію чому”, – сказала вона на відео.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити