image
 |  2 30 Вересня 2020 | 09:39

Конфуз pосЗМІ: видали фото винищувача ЗСУ за свій літак. Світ сміється (ФОТО)

Російський пропагандистський ресурс РИА Новости проілюстрував новину про нібито перехоплення літаків НАТО над Балтійським морем фотографією українського винищувача Су-27.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

У публікації ЗМІ у Twitter на хвості літака чітко видно тризуб, однак в заголовоку новини зазначено «Російський Су-27 перехопив літаки НАТО над Балтійським морем».

Безглузда помилка авторів допису викликала ажіотаж в мережі та стала приводом для маси жартів і дотепних коментарів, які залишили користувачі мікроблогу.

«І позичили до зарплати», «Я так розумію, своє г*мно на фотці соромно показувати», «На фото поруч з українським винищувачем, напевно, ваші російські невидимки?», «Я так розумію, на фото літак НАТО з України», «Слава нації. Українські літаки, що літають над Петербургом з перехопленими НАТО, разом в Петербург і російські Су-27 супроводжували, дорогу показували по всьому Балтійському морю у Фінську затоку до Неви, щоб не загубилися», – жартують люди.

«Українці віджали літак просто в польоті», «Мало того – вони його ще й перефарбували в польоті», «Слава Україні! Наш Су-27 вже звільнив Балтику від Росії», «Чому на росіянському літаку український тризуб? Гей, РИА Новости – поясніть?», «Балтійське море – це Україна!», «Азаза, на фото український Су з тризубом на крилі», – продовжилася дискусія під проколом російських пропагандистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО заявили про розробку Росією і Китаєм технологій для контролю над людьми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити