image
 |  9 8 Вересня 2022 | 15:52

Королева Єлизавета II перебуває під медичним наглядом

Королева Єлизавета II перебуває під медичним наглядом. Відомо, що лікарі стурбовані її здоров’ям.

Про це заявили у Букінгемському палаці.

Про далеко не найкращий стан монарха оголосили наступного дня після скасування 96-річної королеви засідання своєї Таємної ради. Лікарі їй наказали відпочити від справ.

Представники палацу додали, що Єлизавета II почувається комфортно, через що вона й надалі залишається у замку Балморал у Шотландії. Там монарх провів свою літню відпустку зі своєю королівською родиною.

Новина про погіршення здоров’я Єлизавети вразила і нового прем’єр-міністра Великої Британії Ліз Трасс. Вона заявила, що вся країна зараз подумки підтримує монарха.

– Уся країна глибоко стурбована новинами з Букінгемського палацу в обідню перерву. Мої думки – і думки людей по всьому Сполученому Королівству – зараз з її величністю королевою та її сім’єю, – заявила чиновниця.

Відомо, що принц Чарльз та принц Вільям їдуть до Шотландії до королеви на тлі повідомлень про погіршення її здоров’я.

Днями Єлизавета II ухвалила відставку Бориса Джонсона з посади прем’єр-міністра Британії.

Зустріч Джонсона з королевою відбулася у приватній резиденції англійських королів у Шотландії, замку Балморал, де й надалі перебуватиме Єлизавета.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити