image
 |  272 29 Лютого 2024 | 08:28

Корупція на Волинській митниці: підозрюваний вийшов із СІЗО під обов'язки

Вищий антикорупційний суд продовжив до 15 квітня строк дії обов'язків, покладених на Андрія Радобенка. НАБУ і САП підозрюють його в участі у злочинній організації колишнього працівника Служби безпеки України Олександра Громика, що займалася контрабандою на митниці.

Таке рішення 15 лютого ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд узяв під варту Радобенка з альтернативою 8,052 млн грн застави. 21 грудня 2023 року ці кошти внесли і він вийшов з-під варти. На нього також поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатись за межі Луцького району Волинської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування з визначеними особами щодо обставин, викладених у повідомленні про підозру; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. Прокурор САП просив продовжити дію обов'язків.

«Клопотання задовольнити частково. Продовжити на строк дії ухвали строк дії обов'язків, покладених на підозрюваного (Радобенка – ред.), у зв'язку із застосуванням щодо нього запобіжного заходу у виді застави. Строк дії ухвали – два місяці, до 15 квітня 2024 року включно, але в межах строку досудового розслідування», – йдеться в рішенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річний молодик намагався перевезти через Волинську митницю товару на 2,5 мільйона (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити