image
 |  0 2 Січня 2021 | 13:43

Ковельські націоналісти відзначили річницю народження Бандери (ФОТО)

У п’ятницю, 1 січня, у Ковелі провели акцію приуроченій 112-тій річниці дня народження Степана Бандери.

Про це інформує Ковельська "Свобода".

На заході були присутні перший заступник голови Волинської обласної ради, депутат облради від ВО "Свобода" Юрій Поліщук, голова Люблинецької ОТГ, свободівка, Наталія Сіховська, депутатка Ковельської міської ради від ВО "Свобода" Ірина Луцик, представники ВГО "Сокіл" та небайдужі ковельчани.

У своєму виступі Юрій Поліщук наголосив, що вже 30 років в Україні через неповноцінну владу не можуть визначити статус видатної особистості Степана Бандери.

"Сьогодні, на 30 році незалежності, "завдяки" нашій неповноцінній "еліті" не можемо визначити статус однієї з найбільш видатних особистостей нашої нації - Бандери Степана Андрійовича. Спекуляції точаться і сьогодні, то присвоюють Героя України, то відбирають, а це свідчить саме про те, що особистість була дійсно непересічена і продовжує жахати світ". 

Також представник ВГО "Сокіл" Максим Новицький згадав про Бандеру, як одного з найсильніших провідників української армії.

"Це людина, якій було трішки більше як 20 років, яка повела за собою Українську повстанську армію. Українська поставнська армія зродилася саме на Волині, вона дала бій двом найбільшим найзухвалішим арміям і тоталітарним режимам. У тому наш обов'язок віддати шану та пам'ятати про таких видатних людей".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити