image
 |  2 9 Лютого 2021 | 20:40

КП «Волиньприродресурс» нададуть дозвіл на використання символіки області

Комунальному підприємству «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради нададуть дозвіл на використання символіки Волинської області на офіційній документації.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 9 лютого.

У проєкті рішення зокрема передбачається, що КП «Волиньприродресурс» отримає дозвіл на використання символіки Волинської області на фірмових бланках, канцелярських товарах, сувенірних виробах, для маркування продукції, розміщення на вебсторінці підприємства, під час проведення виставок, аукціонів та для інших цілей.

Голова комісії Антолій Вітів (ВО "Свобода"), переконаний, що відповідне прохання комунального підприємства варто задовольнити, оскільки це підприємство, будучи успішним, у такий спосіб пропагуватиме й символіку Волинського краю, сприяючи підвищенню іміджу області.

В результаті профільна комісія рекомендувала сесії облради його підтримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При колишньому обласному туберкульозному диспансері створили Опікунську раду

Нагадаємо, що КП «Волиньприродресурс» нині показує успішний приклад легального видобутку бурштину, а в перспективі - планує ще й легальний видобуток міді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити