image
 |  67 2 Жовтня 2024 | 08:32

КП «Володимиртепло» завершило підготовку до опалювального сезону

Комунальне підприємство «Володимиртепло» завершило масштабну підготовку до опалювального сезону, щоб забезпечити безперебійну роботу систем теплопостачання та комфорт в оселях мешканців Володимира, - пише ВолиньUA.

Виконано такі основні роботи.

Обслуговування котелень та мереж: Проведено гідравлічні випробування, а також ремонт 18 котелень і теплових мереж, щоб запобігти можливим аваріям у зимовий період.

Ремонт обладнання: Проведено ремонт димососів, вентиляторів, запобіжних та зворотних клапанів, насосів, огорож і механізмів на котельнях, ЦТП та бойлерних. Відремонтовано регулятори тиску та запірну арматуру, виконано заміну сальникової набивки та прокладок.

Оновлення тепломереж: Замінено старі трубопроводи на сучасні попередньо ізольовані системи на ділянках по вул. Луцькій та Старицького.

Контроль якості водоочищення: Проведено перевірку та технічне обслуговування фільтрів хімводоочищення. На одній з котелень було встановлено новий солерозчинник. Також здійснено закупівлю солі для хімводоочищення на наступний сезон.

Енергозабезпечення: Встановлено 4 апарати автоматичного включення резерву (АВР) для дизельних генераторів на котельнях по вул. Ковельській, Академіка Глушкова, 20-го липня та Луцькій.

Запас палива: Підприємство повністю забезпечене твердим паливом на весь опалювальний період.

Усі ремонтно-профілактичні роботи завершено, і підприємство готове до початку опалювального сезону, щоб забезпечити теплопостачання мешканцям міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у Луцьку увімкнуть опалення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити