image
 |  2 16 Травня 2018 | 09:30

«Кремлівець» Волянюк заявив, що волинський журналіст просив зарплату в «русского міра»

Учасник скандального «кремлівського збіговиська» очільник громадської ради при Волинській ОДА, колишній прес-секретар ГФ «Варта порядку», член політичної партії «УКРОП» Олександр Волянюк прокоментував ситуацію, оприлюднивши відео.
Про це 16 травня 2018 року повідомляє сайт «ВолиньPost».
У відео він, окрім іншого, каже, що його заступник в громадській раді, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк нещодавно звертався до організації «Русский мир» із проханням про підтримку його газети і «зарплату собі півтори тисячі доларів».
Я надіюся, Ви це пам’ятаєте, бо Інтернет – це така штука, де є всі речі. І чи маєте Ви моральне право засуджувати мене за те, що я здійснив поїздку на історичний форум, вимагаючи чи просячи грошей в Росії. Задумайтесь над цим, - сказав Волянюк.

Натомість сам Володимир Данилюк у коментарі Інформаційному агентству «ВолиньPost» сказав, що така інформація не відповідає дійсності.
Це чергова інсинуація Олександра Волянюка. Жодних документів із цього приводу я не писав і не відправляв, - сказав Данилюк.

Він також додав, що «Волинська газета» видає періодичні додатки польською мовою, російською і іншими мовами.
Нагадаємо, минулого тижня область дізналася про те, що українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.
Окрім того, 15 травня, Олександр Волянюк назвав поїздку «свідомим кроком».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити