image
 |  4 6 Вересня 2021 | 16:20

Легендарний нововолинський гінеколог пішов на заслужений відпочинок

Після майже пів століття роботи у Нововолинській лікарні акушером-гінекологом на заслужений відпочинок пішов Ярема Родзь.

Про це інформує Нововолинська центральна міська лікарня.

 «На душі-весело і на душі-сумно», - з такими словами Ярема Іванович подякував своїм колегам закладу КНП «НЦМЛ».

Майже пів століття він віддав своє життя улюбленій роботі. 25 з яких на посаді завідувача акушерсько-гінекологічного відділення.

Появі на світ здорових малюків йому завдячують багато жінок-матерів.

Сьогодні Ярема Іванович радіє, що присвятив своє життя і професійну діяльність благородній місії - народженню дітей. Радіє, що у працював у прекрасному, дружньому колективі професіоналів, що мав змогу передати свої знання і вміння колегам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заручники та замінування: волинянин зробив переполох

За роки роботи Яремі Івановичу вдалося переформатувати відділення на сучасні перинатальні технології у Волинській області, раніше це було лише у Луцьку.

За багаторічну сумлінну працю, досягнення високих показників у роботі, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров‘я м.Нововолинська та у зв‘язку з виходом на заслужений відпочинок, Ярема Іванович був нагороджений грамотою від управління установи КНП «Нововолинська центральна міська лікарня».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити