image
 |  0 30 Жовтня 2019 | 10:48

Легковик перетворився на купу брухту: поліція прокоментувала смертельну ДТП на Волині (ФОТО)

За фактом летальної автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Пригода трапилася ввечері на автодорозі сполученням Ковель-Жовква поблизу села Литовеж Іваничівського району.

За кермом легковика ВАЗ 2109 перебував 43-річний житель Нововолинська. Попередньо встановлено, що водій не надав перевагу у русі та зіткнувся із вантажівкою Scania, під керуванням 34-річного жителя Іваничівського району, яка рухалася по головній дорозі у напрямку міста Червоноград Львівської області.

Читайте також: «Ганьба!», «Хабарник!», «За ґрати!»: на Волині скандального суддю не впустили на роботу (ВІДЕО)

У результаті зіткнення водій та двоє пасажирів легковика, 45 та 29 років, загинули на місці. Усі загиблі жителі Волині. Легковик перетворився на купу брухту.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити