image
 |  376 16 Жовтня 2024 | 13:31

Летальну ДТП біля Луцька скоїв військовослужбовець ТЦК

Летальну дорожньо-транспортну пригоду поблизу Луцька спричинив військовослужбовець ТЦК та СП, він відсторонений від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування.

Про це повідомила у телеграмі служба зв’язків з громадськістю Волинського ОТЦК та СП, - пише ВолиньUA.

«Сьогодні, близько 7 години ранку, за участі одного з військовослужбовців Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки трапилась дорожньо-транспортна пригода, в наслідок якої, від отриманих травм загинула жінка літнього віку.
Рішенням керівництва винуватець ДТП, на час проведення службового розслідування та встановлення всіх причин і обставин, відсторонений від виконання службових обов’язків. Триває слідство», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, близько 07:00 години, поблизу села Дачне. 27-річний ківерчанин, керуючи автомобілем Renault, допустив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину, попередньо, поблизу пішохідного переходу.

Читайте також: Волинські прикордонники з початку року затримали майже 700 правопорушників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити