image
 |  140 28 Травня 2024 | 15:17

Лікарні на ТОТ переповнені російськими військовими

Російські окупанти на тимчасово окупованих територіях України змушені вивозити своїх поранених на території прикордонних областей РФ.

Бєлгородська цивільна лікарня переповнена пораненими в Україні військовими, повідомляє Центр національного спротиву.

"У місцевих лікарнях надавати необхідну медичну допомогу від нескінченного потоку хворих просто не вистачає ані місць, ані лікарів та сестринського персоналу. Українські лікарі у більшості просто відмовилися співпрацювати з окупаційною владою та російськими військовими", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дані через "Резерв+" оновили 14 тисяч військовозобов’язаних у 124 країнах

Через усі ці чинники окупанти змушені вивозити на територію РФ своїх поранених для надання навіть першої медичної допомоги.

"До прикладу бєлгородська цивільна лікарня переповнена пораненими в Україні військовими. Це викликає занепокоєння у місцевого населення, яке тепер на другому плані. Таку практику росіяни вже застосовують на тимчасово окупованих районах Луганщини. Та через зростання втрат серед особового складу потребує збільшення військових шпиталів і на тимчасово окупованих районах Запоріжжя", - зазначають у ЦНС.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити