image
 |  4 11 Червня 2019 | 13:30

Лучани нарікають на шум по вулиці Лесі Українки

Лучани нарікають на порушення режиму тиші на розі вулиць Лесі Українки і Кривий Вал.

Про це під час оперативної наради повідомила перший заступник директора Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Тетяна Книш.

За словами посадовця, за останні два тижні надійшло 900 звернень від лучан на лінію «15-80», що в середньому становить 70 на добу.

«70 звернень стосувалося роботи «Луцькводоканалу». Лучани скаржилися на пошкоджену конструкцію зупинки на вулиці Чернишевського, видалення старих дерев, косіння трави на прибудинкових територіях міста. 87 дзвінків надходило стосовно відсутності електрики. 39 звернень стосовно роботи «Луцьктепло», оскільки працівники підприємства зупиняли бойлерні під час роботи. Також лучани нарікади на відсутність освітлення, несвоєчасний вивіз сміття, безпритульних собак», - розповіла Тетяна Книш.

Читайте також:  Вода у річці Стир в Луцьку ще не придатна для купання

Перший заступник директора Центру надання адміністративних послуг додала, що 58 звернень надійшло на адресу муніципалів.

«Велику кількість дзвінків ми отримали щодо порушень тиші, зокрема на розі вулиць Лесі Українки і Кривий Вал. Люди нарікають на різні заходи, які супроводжуються шумом і заважають відпочивати».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити