image
 |  2 13 Січня 2020 | 14:49

Лучани не виявили бажання працювати на сміттєсортувальній станції

Лучани не виявили бажання працювати на сортувальній лінії сміття КП «Луцькспецкомунтранс».

Про це інформує КП «Луцькспецкомунтранс».

З 01 липня 2019 р. сміттєсортувальна станція запрацювала в дві зміни. Мобільна сміттєсортувальна на вулиці Трункіна, 7.

У місті Луцьку з 2018 року працює мобільна сміттєсортувальна станція на вулиці Трункіна, 7. А з 01 липня 2019 року станція запрацювала в дві зміни.

Однак, під час набору працівників на сміттєсортувальну станцію, населення міста Луцька бажання працювати на станції не виявило, тому персонал був укомплектований робітниками із навколишніх сіл (Рівненська обл.), з умовою довезення на роботу.

Для цього КП «Луцькспецкомунтранс» за власні кошти придбали автобус «MERCEDES-BENZ SPRINTER 312 D» за 173 тисячі гривень.

Читайте також: Все - в один сміттєвоз: показали, як сортуюсь сміття у Луцьку (ВІДЕО)

Комунальне підприємство демонструє динамічний ріст зарплати своїх працівників, так за період 2015-2019 роки мінімальна тарифна ставка робітника 1-го розряду зросла в 2,3 рази. Середньомісячна заробітна плата зросла на 7651 гривень.

На середньоспискова чисельність працівників на підприємстві КП «Луцькспецкомунтранс» за листопад 2019 року становить 247 чоловік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити