image
 |  2 12 Жовтня 2019 | 11:58

Лучани невдоволені роботою світлофора на одній із вулиць міста (ФОТО)

Лучанин незадоволений встановленням світлофора на вулиці Карпенка-Карого.

Про це пише Коля Хома у соцмережі facebook.

"Доброго вечора. В мене накипіло. НАБУЯ встановлювали цей світлофор?! Від нього стало в разів 100 гірше. Він нікому не допомагає, ДТП на цьому перехресті як були так і є, а затори просто конячі, коли цього світлофору не було я не пам’ятаю взагалі щоб там були хоч якісь затори (крім того коли їде поїзд)

Може створити якусь петицію, щоб його зняли звідти і перенесли в більш потрібніше місце у Луцьку, де він дійсно треба?!" - йдеться у дописі.

"Світлофор там треба. Але його дуже погано організували. Там можна було розширити за рахунок клумби дорогу, зробити нормальні розвороти. Так як є, воно дійсно трохи аварійно", - зазначив у коментарі пан Артур.

"Вся біда в тому, що ніхто нормально не займається світлофорами. Немає статистики у якому напрямку більше їде машин, у який час саме більше. Тому не програмують роботу світлофора так щоб покращити, змінювати роботу у часи пік", - додав пан Юрій.

Загалом, ця проблема викликала неабияку дискусію серед користувачів.

Читайте також: У місті на Волині чоловік копнув «автохама», який рухався по «зебрі» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити