image
 |  4 6 Червня 2019 | 09:44

Лучани вимагають відремонтувати Набережну

Нещодавно, на вулиці Набережній у Луцьку, у місці, де члени ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста» висадили понад 50 квіткових композицій для привернення уваги небезпечної дороги, сталася аварія.

Обминаючи ями зіткнулися дві автівки: Mercedes та ЗІЛ. Відтак, люди вимагають відремонтувати вулицю Набережну, - про це пишуть на сторінці ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста» у facebook, пише Волинь Post

"Після акції (висаджування квітів, - ред.) заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у прямому ефірі у передачі «Тема дня» на телеканалі UA:Волинь сказав, що відбувся тендер на ремонт цієї дороги і вже наступного дня має розпочатися.

Тендер відбувся на ділянку дороги Шевченка - Яровиця. І там робиться ремонт. Скільки ще має статися аварій, щоб місцева влада почала ремонтувати вулицю Набережна на ділянці Яровиця - Ківерцівська? Чи нам організувати ще одну акцію і посадити дерева там?", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечне сусідство: у селі на Волині завелися лисиці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити