image
 |  13 28 Вересня 2020 | 12:27

Лучанин взявся встановлювати паркан на території загального користування

Інспекторами відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було відреаговано на звернення щодо самовільного проведення земляних робіт по вул. Янки Купали, 1.

Про це інформують луцькі муніципали.

Під час розгляду звернення було встановлено, що житель приватного домоволодіння вирішив встановити паркан на території загального користування, обмеживши доступ жителям до їхніх приватних будинків. На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за порушення статті 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька (забороняється проводити земельні, будівельні, монтажні та інші роботи без дозволу (ордера), виданого у встановленому порядку). Штраф за порушення вказаної статті складає від 340 до 1360 грн.

Повідомляємо, що у разі виявлення фактів проведення самовільних земляних робіт, просимо повідомляти за телефонами Гарячої лінії департаменту: 066-1021-102 та 067-0000-679.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП у Луцьку: пасажирка померла у «швидкій» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити