image
 |  122 22 Вересня 2024 | 11:32

Лучанка організувала незаконний бізнес у власному будинку

11 вересня 2024 року у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулось судове засідання щодо розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, складеного за фактом продажу сурогату по вулиці Каштанова у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Згідно з висновком експертного дослідження встановлено, що сурогатний алкоголь не відповідає вимогам ДСТУ 4256:2021, виготовлений на основі етилового спирту та є водно-спиртовою сумішшю фальсифікованою під горілку. Вміст етилового спирту у зразку рідини на момент проведення експертного дослідження становить 47,4% об'ємних.

Постановою суду продавця притягнено до адміністративної відповідальності за порушення частини 3 статті 156 КУпАП та накладено штраф у розмірі 6800 гривень.

Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надалі проводитимуть рейди з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території нашої громади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За погану поведінку - на виправні роботи: жінку обурили батьківські збори у луцькій школі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити