image
 |  4 24 Липня 2018 | 12:49

Луцькі муніципали виявили «точки» продажу алкоголю у нічний час

У Луцьку знову виявили нічних продавців алкогольних та слабоалкогольних виробів. Цього разу «відзначились» продавці магазинів «Гастрономія» та «Нива», які знаходяться на вул. Кравчука, 22 та Рівненській, 55 відповідно. 
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.



Жінки продали інспекторам муніципальної варти Луцької міської ради заборонені алкогольні вироби, після чого на них було складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Довідково: Стаття 156. Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами
Порушення працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування правил торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, а саме: торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами в приміщеннях або на територіях, заборонених законом, або в інших місцях, визначених рішенням відповідного органу місцевого самоврядування, як таких, де роздрібна торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами заборонена, а так само торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами через торгові автомати чи неповнолітніми особами, а також продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, або продаж тютюнових виробів в упаковках, що містять менш як 20 сигарет або цигарок, чи поштучно (крім сигар), або торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби, -
тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Рішення Луцької міської ради від 30.04.2014 року №59/138 Про внесення змін до рішення міської ради від 20.04.2011 року №9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів».
Діяльність муніципалів з виявлення в Луцьку торгівельних закладів, які реалізовують алкогольні та слабоалкогольні напої в період з 22-ї до 8-ї години буде продовжена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поліцейські викрили лучанку-сутенерку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити