image
 |  0 20 Листопада 2017 | 11:26

«Луцькводоканал» відхрестився від аварійного люку у Старому місті

«Луцькводоканал» стверджує, що аварійний колодязь у Старому місті по вулиці Кафедральній не перебуває на балансі підприємства, отже воно не несе за нього відповідальності.

Як повідомили у прес-службі комунального підприємства, «лучанин Богдан Климчук на своїй сторінці у соцмережі публікував недостовірну інформацію про чоловіка який провалився у каналізаційний колодязь».

«Наголошуємо на тому, що даний колодязь не знаходиться на каналізаційній мережі, а отже не перебуває на балансі та обслуговуванні КП «Луцькводоканал». Тому, вкотре, звертаємося до усіх дописувачів, читачів та користувачів соціальних мереж із проханням не зводити безпідставні наклепи, уважно читати та ретельно перевіряти розміщувану Вами інформацію, щоб надалі не потрапляти у незручні ситуації»., - зазначають у «Луцькводоканалі».

Зазначимо, що вчора лучанин Богдан Климчук на своїй сторінці у Фейсбук попередив мешканців Луцька про небезпечний каналізаційний люк, в який провалилася людина.

«Луцькводоканал, зв'язківці і окупаційно-укропна владою Луцька від імені людей, які щойно провалились у люк, що знаходиться на вул. Кафедральній між лазнею і колишім консульством Польщі прошу вас посприяти, аби Луцьк не губив туристів та мешканців міста, яких і так небагато. Люк підступний, бо просто прокручується. Гілками його огородив, 15-80 попередив, але краще чим швидше замінити, бо може бути біда», - написав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити