image
 |  2 5 Грудня 2018 | 17:21

Люди з обмеженими можливостями мають право на адвоката за рахунок держави

Особи з обмеженими можливостями мають соціальне право як на отримання безоплатної юридичної консультації, так і на юридичний супровід за рахунок держави.  

Про це інформує власкор «ВолиньUA» з посиланням на Іваничівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості.

Під час семінару в Іваничівському районному центрі зайнятості, куди були запрошені люди з обмеженими можливостями, керівник Іваничівського бюро правової допомоги Надія Адамович ознайомила присутніх про діяльність центру та детально зупинилися на роз'ясненні Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах.

Фахівець акцентувала увагу, що особи з обмеженими можливостями мають соціальне право як на отримання безоплатної юридичної консультації, так і на юридичний супровід справи у разі виникнення такої потреби, зокрема скористуватися послугами адвоката за рахунок держави.

Усі присутні на семінарі ознайомилися з буклетами для осіб з вадами зору - виконані на цупкому папері методом рельєфного друку шрифтом Брайля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат волинських бійців розповів про найважчу волонтерську справу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити