image
 |  9 28 Квітня 2021 | 18:38

Луцьк має шанси стати одним з лідерів у сфері сміттєсортування та захисту довкілля, – депутат

Луцьк має шанси стати одним з лідерів у сфері сміттєсортування та захисту довкілля, якщо буде системна та злагоджена робота у цьому напрямку.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив депутат від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

Перед обранцями громади виступив екоактивість Вадим Курбан. Він висловив власні пропозиції щодо сортування сміття у місті. Активіст переконаний, що цей процес можна оптимізувати.

Депутат Луцької міськради Володимир Пшибельський підтримав екофахівця.

"Летаргічний сон розуму не зробить Луцьку громаду успішною! Чи зможе Україна стати схожою на Швецію, а Луцьк інноваційним та грамотним у питанні сміттєсортування та збереження довкілля? Зможе! Потрібно розпочати з маленьких системних кроків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський прокурор, якого спіймали п'яним за кермом, прославився у YouTube

Екопропозиції, які озвучив Вадим Курбан, і є тими маленькими кроками, які спрямовані на підвищення рівня екологічної та громадянської свідомості, культури молоді та мешканців Луцької об’єднаної територіальної громади в цілому. Луцьк має шанси стати одним з лідерів у сфері сміттєсортування та захисту довкілля, якщо буде системна та злагоджена робота у цьому напрямку", - зауважив обранець громади.

Також Володимир Пшибельський висловив вдячність педагогам, які роблять все можливе, щоб сформувати свідому, екологічно виховану особистість.

Хоча додав, що робота комунальників щодо сортування сміття залишає бажати кращого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити