image
 |  2 6 Березня 2019 | 13:52

Луцьк наповнився собаками, завезеними з інших міст

У Луцьку прослідковується тенденція до зростання кількості безпритульних собак. Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповіла директор КП «Ласка» Наталія Рудь.

За словами керівника комунального закладу, причина збільшення кількості бездомних тварин у місті – зовнішня.

«Останні підрахунки числа собак у місті проводилися у вересні. Тоді у Луцьку було 580 безпритульних тварин. Однак, з цього часу є підстави говорити, що кількість собак зросла. Ми не знаємо точних цифр, оскільки новий підрахунок планується проводити навесні спільно з громадськими організаціями. Однак, випадки скарг на зграї бездомних тварин почастішали. І мова йде про собак, які завезені до Луцька з інших міст. Вони з’являються у різних районах Луцька. За їхньою поведінкою зрозуміло, що собаки не знають міського середовища. Волонтери кажуть, що це нові тварин, яких завезли до міста. Ми не можемо точно сказати, як вони сюди потрапили. Буде проводитися розслідування. Знаю, що окремі лучани зверталися з цього приводу у прокуратуру та правоохоронні органи», - зазначила Наталія Рудь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перебігала дорогу, бо болить спина, - луцькі горе-пішоходи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити