image
 |  4 11 Червня 2019 | 14:57

Луцьк прибирає 100 двірників і 9 машин

Територію Луцька сьогодні прибирає 100 двірників і 9 спецмашин.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міськраді повідомида в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства Надія Календа.

«Департамент провів тендери з прибирання і підмітання вулиць міста. Ми 26 стихійних сміттєзвалищ ліквідували. 9 одиниць спецтехніки залучили для механізованого прибирання вулиць. Також працює 100 двірників. У рамках благоустрою висадили 60 штук саджанців липи по вулиці Карпенка-Карого. Понад 3 тисячі людей прийняли участь у весняних толоках», - розповіла чиновниця.

Читайте також: Не прибирається протягом років: лучанин вкотре скаржаться на бездіяльність та брехню ЖЕКу

Також вона повідомила про плани ремонту доріг і прибудинкових територій.

Так повна заміна проїжджої частини і тротуарів на перехресті вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого обійдеться у 10 млн гривень. Проект розрахований на 2 роки. Ремонт проспекту Волі вартуватиме понад 71 млн гривень. Робота теж розрахована на 2 роки. Зараз завершений ремонт по вулиці Шопена, 13. Триває ремонт прибудинкової території по вулиці Львівська 63 і 63 а. Планується відремонтувати під'їзд до центрального пляжу за 1,6 млн гривень.

Читайте також: Директор «Луцькспецкомунтранс» задекларував півмільйона зарплати та гараж

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити