image
 |  171 22 Грудня 2023 | 13:19

Луцьк візьме кредит на реконструкцію очисних споруд та каналізаційного колектора

20 грудня, під час 54-ї сесії Луцької міської ради, депутатський корпус підтримав проєкт рішення “Про здійснення місцевого запозичення в акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» у 2023 році”.

Як повідомила директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова, місцеве запозичення здійснюється з метою фінансування бюджету розвитку Луцької міської територіальної громади, а саме на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Луцькводоканал» для здійснення заходів по проєкту «Реалізація інфраструктурних проєктів у сфері водопостачання та водовідведення».

Проєкт передбачає реконструкцію очисних споруд в с. Липляни та каналізаційного колектора по вул. Карпенка-Карого м. Луцьк, а також впровадження сучасних технологій водоочистки (KREVOX) на Дубнівському водозаборі м. Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку лишилося ще 160 великих білбордів

Місцеве запозичення здійснюється шляхом залучення коштів кредиту у формі невідновлюваної кредитної лінії в акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» (АТ «Укрексімбанк») на таких умовах:

  • розмір кредиту – 10 000 000,00 євро (десять мільйонів євро);
  • строк – 60 місяців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити