image
 |  2 4 Жовтня 2023 | 14:48

Луцькі камери зафіксували водія, який забруднив дорогу (ВІДЕО)

Завдяки камерам відеоспостереження у нашому місті вдається швидко виявляти та фіксувати правопорушення і притягувати причетних осіб до адміністративної відповідальності!

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження було виявлено забруднення проїзної частини бетонною сумішшю на перехресті вулиць Дубнівська та Карпенка-Карого. Вдалось встановити, що транспортний засіб, що здійснив забруднення, а саме: MАN д.н.з. AC8232EI, належить ТзОВ «ЗахідТрансБудСервіс».

Диспетчером буде направлено інспектора відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, який складе на водія вантажівки адміністративний протокол за порушення п.2.5.2.13 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП.

Штраф за вказане правопорушення складає від 340 до 1360 гривень на громадян, від 850 до 1700 гривень на громадян - суб’єктів підприємницької діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як гуляють весілля на Волині на другий день (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити