image
 |  2 6 Липня 2022 | 16:46

Луцькі муніципали фіксували порушників біля новобудови (ФОТО)

До департаменту муніципальної варти через мережу «Фейсбук» звернувся громадянин щодо хаотичного паркування транспортних засобів мешканцями ЖК «Атлант», що по вул. Рівненська, 25.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Очевидно, забудовник під час облаштування благоустрою прибудинкової території не передбачив належної кількості паркувальних місць для такої кількості квартир, тому мешканці, не бажаючи залишати свої автівки далеко від будинку, розміщують їх з порушенням ПДР.

Інспекторами відділу «Група швидкого реагування» було здійснено декілька виїздів, а сьогодні зафіксовано порушення п.п. 15.10.е ПДР та винесено відповідне повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, а саме стоянку ближче 5 м від контейнерного майданчику для збирання відходів (штраф – 340 грн).

Дана локація буде відпрацьована щоденно протягом 10 днів, тому просимо водіїв бути відповідальними, поважати сусідів та не порушувати Правила дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити