image
 |  0 6 Жовтня 2020 | 16:22

Луцькі муніципали наводять порядки зі сміттєвими контейнерами: про що йдеться? (ФОТО)

Протягом неодноразових обстежень, департаментом муніципальної варти було виявлено та досліджено проблематику щодо поводження зі сміттям на мікрорайоні «Балка», зокрема його підкидання до контейнерів для збору твердих побутових відходів на вул. Вороніхіна та неналежного стану території біля них.

Про це інформують луцькі муніципали.

Департаментом муніципальної варти прийнято рішення підійти до вирішення проблеми комплексно.

Зокрема, було підготовлено та направлено лист департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради щодо необхідності встановлення додаткових 2 контейнерів та облаштування належним чином майданчика для збору твердих побутових відходів, з влаштуванням огородження та дашка і зняттям шару забрудненої землі, так як поруч знаходиться 4 багатоквартирних будинки з 6-8 під’їздами.

Також департаментом муніципальної варти буде проведено роз’яснення з пожильцями прилеглих вулиць, а саме: Петра Маха, Митрополита Андрея Шептицького, Олексія Шума, Декабристів, Гетьмана Мазепи, В’ячеслава Хурсенка, Щусева, Ринок та Старова. Ми проведемо оповіщення шляхом рознесення листівок з метою інформування щодо необхідності дотримання Правил благоустрою міста Луцька, ЗУ «Про відходи», та потреби встановлення індивідуальних контейнерів для побутових відходів у кожному приватному домоволодінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципали викидають сміття у подвір’я лучанам

До даних заходів буде залучено ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», який надасть можливість придбати контейнери в розстрочку на 2 платежі, а для пенсіонерів – на 4 платежі, уклавши відповідний договір.

Про час та місце зустрічі з мешканцями мікрорайону буде повідомлено додатково.

Окрім того, на таку зустріч ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» уже привезе відповідні контейнери, і за наявності паспорту Ви одразу зможете укласти договір та забрати сміттєвий бак.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити