image
 |  0 9 Вересня 2022 | 08:54

Луцькі муніципали попереджають, що продовжать штрафувати на авторинку (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради спільно з Управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції щочетверга та щонеділі здійснюють чергування з метою фіксації порушень Правил дорожнього руху України на Луцькому «Авторинку».

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Впродовж дня інспектори з паркування здійснювали фіксацію порушень Правил паркування та проводили профілактичні бесіди з водіями, в результаті чого транспортні засоби були перепарковані.

Сьогодні інспекторами з паркування було винесено 107 Повідомлень, а надалі - Постанов про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Значна частина автовласників, які приїжджають на авторинок, паркуються за його межами: на тротуарах, пішохідних переходах, перехрестях, виїздах з прилеглих територій і, безпосередньо, в місці виїзду та на зелених насадженнях, чим порушують Правила дорожнього руху України!

Деякі автовласники намагались уникнути відповідальності, знімаючи державні номерні знаки зі своїх автівок, проте, були притягнуті до адміністративної відповідальності.

«Поважайте себе та інших учасників дорожнього руху!»

Робота на «Авторинку» буде продовжена.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити