image
 |  167 7 Жовтня 2024 | 10:33

Луцькі муніципали вкотре виграли суд у водія-порушника

Луцькі муніципали вкотре виграли у суді справу в порушника ПДР. 

Про це написали на сторінці у Фейсбук, інформує ВолиньUA.

01 жовтня 2024 року постановою Восьмого апеляційного адміністративного суду задоволено апеляційну скаргу департаменту та скасовано рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області у справі №161/13415/24 про визнання неправомірною та скасування постанови про адміністративне правопорушення за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису), а постанову винесену інспектором з паркування залишено без змін. 

Суд, дослідивши всі обставин даної справи, всебічно, з урахуванням усіх обставин, які мають значення для прийняття рішення, неупереджено, розсудливо, з дотриманням принципу рівності перед законом, з дотриманням необхідного балансу між будь-якими наслідками для прав, свобод та інтересів особи прийняв рішення відмовити у задоволені заяви позивача, а постанову інспектора з паркування залишити без змін. 

Варто зауважити, що вимоги до стоянки транспортних засобів врегульовані параграфом 15 ПДР України, а не лише пунктом 15.10 ПДР України, і повинні враховуватися у сукупності, а не вибірково, за бажанням особи, яка здійснює стоянку. 

Тротуар – елемент дороги, призначений саме для руху пішоходів, зокрема й для інклюзивних осіб. Пішоходи теж є учасниками дорожнього руху і наявність умов для їх пересування є важливою умовою належної організації дорожнього руху.  

Вкотре нагадуємо жителям та гостям міста Луцька, що інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно проводиться робота з метою виявлення порушень зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити