image
 |  9 23 Грудня 2019 | 14:03

Луцький забудовник просить повернути до 2 мільйонів з міського бюджету

Луцький забудовник просить повернути йому майже 2 мільйони гривень з міського бюджету за збудовані інженерні мережі до приватного будинку.

Про це йдеться в проєкті рішення на сайті Луцької міської ради.

ТзОВ «Холдінгова компанія «Єврохолдінг» просить повернути їй майже 2 мільйони гривень з міського бюджету за збудовані каналізаційні та водопровідні мережі до житлового будинку, який вони ж збудували для продажу.

Приватна фірма збудувала будинок для продажу квартир, сплатила відповідно до укладених договорів 53 пайові участі на загальну суму 2 мільйони 846 тисяч гривень. Нагадаємо, що ці кошти направляються на розвиток інфраструктурних мереж міста.

Мова йде про будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Франка, 53 в Луцьку.

З нарахованої суми згідно Договорів пайової участі від 14.04.2017 №46, 26.04.2017 №57 – 2 мільйони 162 тисячі гривень до 320 тисяч гривень в зв’язку з влаштуванням водопровідної мережі підключення житлового комплексу між вулицями Івана Франка, Винниченка, Яровиці, Стрілецька, довжиною 80,0 метрів погонних, загальною вартістю 315 429,00 гривень.

Так, каналізаційної мережі підключення житлового комплексу між вулицями Івана Франка, Винниченка, Яровиці, Стрілецька, довжиною 258,5 метрів погонних, загальною вартістю 1 мільйон 526 тисяч гривень.

Даний проєкт рішення поданий на розгляд депутатам Луцької міської ради, у випадку його прийняття з міської казни повернуть 1 мільйон 842 тисячі гривень ТзОВ «Холдінгова компанія «Єврохолдінг».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити