image
 |  121 15 Жовтня 2024 | 14:03

Луцький зоопарк запрошує на гостину з нагоди 45-ліття!

У понеділок, на початку тижня, аби зарядити вас позитивом, Луцький зоопарк запрошує на особливу гостину в найближчу неділю! Саме в ці дні будуть відзначити Свято гарбуза та 45-ліття найкращого місця відпочинку на природі у межах міста – Луцького зоопарку!

Про це інформують на фейсбук-сторінці зоопарку, - пише ВолиньUA.

"Хай як нам усім зараз важко, проте маємо дарувати собі позитив і радість, аби мати сили і далі працювати на перемогу. Тож впевнені, що цьогоріч наше Свято гарбуза буде особливо теплим, бо всі хочемо хоча б на кілька годин поринути в атмосферу щирих посмішок і безтурботності. А заодно спільно відзначимо те, що вже 45 років колектив Луцького зоопарку піклується про комфорт гостей та добробут тварин, працює над збереженням природно-заповідного фонду, займається науковою та просвітницькою роботою", - йдеться у дописі.

Що чекає на вас? Низка цікавих і різноманітних заходів, які подарують вам яскраві враження! Сімейні майстер-класи, де дітки зможуть навчитися створювати власні маленькі шедеври. Цікавезні екскурсії, під час яких всі дізнаються чимало нового про нашу колекцію. Показові годівлі підопічних – із можливістю стати су-шефами наших доглядачів. А веселі ігри та квести проведе івент-студія «Гарбузик»!

Як і завжди на це свято, родзинкою дня стане частування! Приготуємо для вас справжню гарбузову кашу на вогні та смачні напої, які додадуть тепла у цей осінній день.

А ще зазнімкуєтеся у фотозонах. Але, водночас, не забувайте, що вся територія зоопарку – то чудова фотозона на кілька гектарів. Тож почистіть пам’ять на фотоапаратах та смартфонах, бо коли потрапите до нас, вас уже буде не спинити! І світлини на фоні осінніх пейзажів або наших звірят стануть чудовою згадкою на багато років.

"Отож, чекаємо на вас у неділю, 20 жовтня, на 12:00. Вхідний квиток до зоопарку – це все, що вам потрібно, аби долучитися до цього осіннього дійства. Тому – плануйте вже, аби не пропустити чудову нагоду провести час з родиною на свіжому повітрі, відволіктися від турбот та отримати позитивні емоції, аби з новими силами жити, попри війну, і працювати на нашу спільну перемогу!", - закликають у публікації.

Читайте також: Дві учениці з Луцька отримали президентські стипендії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити