image
 |  2 1 Квітня 2021 | 18:15

Луцькому депо пільговики обходяться в 1 мільйон за тиждень

За пів місяця з міського бюджету за перевезеня пільгової категорії пасажирів сплатили КП «ЛПЕ» 2 мільйони 297 тисяч гривень.

Про це відомо «ВолиньUA» з фінансового звіту КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

У четвер, 18 березня, виконавчий комітет Луцької міської ради сплатив 2 мільйони 297 тисяч гривень за послуги перевезення міським електротранспортом за період 1 березня по 15 березня 2021 року.

У березні КП «ЛУЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ» сплатило ще за послуги по перевезенню дiтей за лютий 62 тисячі 406 гривень та 1 мільйон 727 тисяч гривень за послуги перевезення пасажирів згідно договору №1 від 15.01.2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр Луцька вимощує камінням фірма, яка ремонтувала вулиці Старого міста

У Луцьку діє е-квиток, який мав на меті проведення обліку пасажирів. Електротранспортом користуються здебільшого пасажири в яких є такі квитки. Однак, досі у відкритому доступі відстуня інформація про кількість перевезених пільговиків за день, за тиждень і за місяць. Суми дотацій депо з часу впровадження е-квитка не зменшились і в рік доходять до 50 мільйонів гривень коштів бюджету Луцької громади. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити