image
 |  9 7 Березня 2020 | 21:16

Луцьку поліцію очолюватиме Валентин Чих, який кеpував камінь-кашиpськими поліцейськими

Колектив Камінь-Каширського відділу поліції дякує попередньому керівнику Камінь-Каширського відділу поліції Валентину Чиху, який пропрацював з ними трішки більше восьми років.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Камінь-Каширський Відділ Поліції.

За цей період ним зроблено надзвичайно багато: сформовано міцний, дружній та боєздатний колектив; налагоджено співпрацю як серед служб відділу поліції так і з органами місцевого самоврядування, прокуратурою, судом та іншими організаціями; здобуто довіру населення та вжито заходів щодо забезпечення правопорядку та боротьби зі злочинністю на території району.
Наш успіх — це його заслуга. За цей термін він зміг стати для нас не тим керівником, якого боїшся, а тим, якого бояться підвести.
Разом із тим, вітаємо Валентина Чиха з новим призначенням на посаду начальника Луцького відділення поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області. Бажаємо йому не зупинятися на досягнутому, нових звершень та хороших надійних колег, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний луцький поліцейський Олег Кічук «рокірований» до Маневиччини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити