image
 |  104 16 Жовтня 2024 | 12:33

«Луцькводоканал» розпочав закупівлю технологічного обладнання для реконструкції очисних споруд

КП «Луцькводоканал» розпочав закупівлю основного технологічного обладнання для реконструкції очисних споруд.

Про це інформують у Луцькій міській раді, - пише ВолиньUA.

У вересні КП «Луцькводоканал» отримало позитивну експертну оцінку щодо усіх технічних рішень з реконструкції першого етапу очисних споруд. Адже об’єкт досить великий технічно і складний з огляду будівельних робіт. На початку жовтня підприємство розпочало закупівлю основного технологічного обладнання, яке складає майже 80 відсотків вартості проекту. Обладнання специфічне та індивідуальне, деяке виготовлятимуть продовж 9-ти місяців.

До кінця року КП «Луцькводоканал» має провести всі юридичні аспекти, укласти договори і розпочати роботу. Перший етап буде розділений на чотири черги, аби забезпечити поточну роботу очисних споруд і одночасно подальшу їх реконструкцію. Основні роботи будуть здійснюватися наступного року з настанням сприятливих умов для будівельних робіт.

КП «Луцькводоканал» понад 6 років працювало над тим, щоб розпочати цю реконструкцію. Нагадаємо, що каналізаційно-очисним спорудам Луцька понад 50 років. Об’єкт фактично на межі своїх можливостей, а тому потребує невідкладної реконструкції і тому цей напрям пріоритетний для громади.

Читайте також: 7-12 тис. доларів за довідки ухилянтам: на Волині викрили учасників схеми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити