image
 |  2 31 Березня 2020 | 13:26

Машини часу для того, щоб виправити політичні помилки весни-2019 не існує, - депутат Луцької міськради

Машини часу для того, щоб виправити політичні помилки весни 2019 року не існує. Про це зазначив депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Микола Федік.

Обранець громади вирішив поділитися враженнями від поточної політичної ситуації та її сприйняття серед суспільства.

«Кожна весна особлива по-своєму. Весна-2020 в Україні точно запам'ятається надовго усім. Як і весна-2019 - час тріумфу інфантильних суспільних ілюзій, на хвилі яких Зеленський став президентом.

Тоді, рік тому, у багатьох спостерігався синдром зачарування коміком. Звичайні обивателі вступали у гарячі дискусії, доводячи, що Зеленський подарує народу щастя, економічне чудо, завершення війни та процвітання. Пригадую як дехто казав: ну і що, що Зеленський актор, Рейган теж був актором», - нагадує про події минулого року Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракції Порошенка та Вакарчука допомогли Зеленському «пропихнути» розпродаж української землі

«Сьогодні, стоячи у довгих чергах в супермаркет чи аптеку, від людей чуєш зовсім інші думки. Від самовпевнених настроїв минулої весни не лишилося і сліду. Панує неспокій, розчаруванння, тривога у завтрашньому дні. Хтось проклинає непрофесіоналізм команди ЗЕ на всіх рівнях. Хтось бідкається, що країна котиться в глибоку економічну прірву та нарікає на зубожіння. А хтось з ностальгією пригадує докоронаровірусне минуле. Але машини часу для того, щоб виправити політичні помилки весни-2019 не існує.

Висновок з цього один: ти сьогодні живеш так як вчора проголосував», - констатує депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити