image
 |  5 29 Січня 2018 | 14:45

Масштаб корупції на держпідприємствах «не описати словами», - Голова НАБУ

Корупція на держпідприємствах - основне джерело фінансування фракцій і партій парламенту, які б лобіювали свої інтереси.
Про це 29 січня 2018 року повідомляє сайт «Фокус».
Масштаб корупції на українських державних підприємствах «не описати ніякими словами» і він є основним джерелом політичної корупції - фінансування фракцій і партій парламенту, які б лобіювали свої інтереси.
Про це заявив глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на презентації результатів опитування Американської торгової палати про сприйняття бізнесом корупції в Україні.
Те, що ми побачили в державному секторі, не описується будь-якими словами. Ми пройшлися по державним підприємствам, провели арешти. Я не буду довго розповідати, це було на слуху. І в принципі ми побачили, що корупція в державному секторі - це джерело політичної корупції, фінансування фракцій і партій, які створюють закони під себе, - сказав він.

За словами Ситника, політична корупція і наступне за нею лобіювання конкретних бізнес-інтересів призводить до нівелювання здорової конкуренції.
Ми бачимо, що завдяки політичній корупції приймаються закони, які з самого початку не дозволяють чесному бізнесу конкурувати, - підкреслив глава НАБУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити