image
 |  5 8 Липня 2021 | 18:53

Майже 300 тисяч євро: у Луцьку працюють над реалізацією нових грантових проєктів

У рамках співпраці з Міністерством економічного співробітництва і розвитку ФРН у Луцьку реалізовуватимуть нові грантові проєкти у сфері управління органічними відходами та подолання пандемії коронавірусу.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла начальниця Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міськради Вікторія Гомонець.

"Зараз ми працюємо над двома проєктами. Перший з них стосується закупівлі обладнання для очищення фільтрату на полігоні у селі Брище. Сума реалізації - 244 тисячі євро. У рамках проєкту планується створити нову концепцію поводження з органічними побутовими відходами. Також буде закуплено компостери для шкіл. Проєкт буде втілюватися у 2022-2023 роках.

Ще один проєкт - пакет солідарності для подолання наслідків пандемії коронавірусу. Вартість - 50 тисяч євро. У його рамках буде закуплено портативні кисневі концентратори у кількості 21 штука, 36 безконтактних дезінфекторів та проведена інформаційна кампанія з протидії коронавірусу", - розповіла Вікторія Гомонець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Помилився»: Гендиректор «Укрпошти» забрав назад свої слова про зарплати в $1000 у листонош

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити