image
 |  99 5 Жовтня 2024 | 18:14

Майже сотню ДТП було скоєно у Володимирській громаді

З початку року майже сотню ДТП було скоєно на Володимирщині.

Про це йшлося на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - пише ВолиньUA.

Старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Володимирського РВ поліції Микола Дмитрук, поінформував про стан безпеки на автошляхах громади та заходи для його покращення. Представник поліції зазначив, що у цьому році на території громади було зафіксовано 95 ДТП. Найбільш проблемним у місті є перехрестя вулиць Данила Галицького та Ковельської, адже саме тут найчастіше трапляються аварії. Є проблема у Володимирі і з порушенням правил дорожнього руху водіями мототранспорту.

Міський голова Ігор Пальонка зауважив, що питання гучної їзди на мотоциклах у вечірній час порушувалось на зустрічі із членами загиблих захисників, тож міська рада підготувала лист до патрульної поліції щодо запровадження у Володимирі мотопатрулів, як це роблять в інших містах, до прикладу, на Рівненщині. Щодо проблемного перехрестя у центрі міста очільник громади запропонував також звернутись до патрульної поліції з проханням розглянути можливість організувати там тимчасовий рух по кільцю, позаяк держава поки що не фінансуватиме уже готовий проєкт облаштування кільця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний волинянин сів за кермо і пропонував хабаря поліції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити