image
 |  5 18 Березня 2022 | 09:34

Ментальність московських загарбників - це ментальність рабів, які озлоблені на весь світ, - депутат Луцькради

Війна з російським агресором відбувається не лише на театрі бойових дій, а й у внутрішній свідомості. Перемогам у реальному світі передують перемоги ментальні.

Таку думку висловив на сторінці у facebook депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"Ми воюємо з підступним ворогом, який має великий смертельний арсенал і хоче нашого знищення. Але ментальність московських загарбників - це ментальність рабів, які озлоблені на весь цивілізований світ. Які вважають, що мають право нав'язувати іншим своє панування і убогу імперську ідеологію "руского міра". Вона побудована на суцільній брехні. Недаремно Черчиль казав: фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами.

У цій ситуації головне - витримати психологічно. Не впадати в депресію та зневіру. Бути сильними і впевненими. Згуртованими та ініціативними. Ця війна - це марафон, а не короткий спринт на кілька днів. Марафон, на якому ми, за підтримки всього світу, маємо завдати поразки диким російським ордам", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити