image
 |  11 22 Грудня 2022 | 12:51

Мер Луцька незадоволений роботою комунальних служб у зимовий період

Мер Луцька Ігор Поліщук висловив незадоволення роботою комунальних служб через погану якість прибирання вулиць міста та слизькі дороги.

Про це він заявив під час розширеної наради, на якій обговорювали стан вулично-дорожньої мережі Луцької міської територіальної громади у зимовий період.

Перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Сергій Гаврилюк поінформував, що у зимовий період 2022-2023 років нашу громаду обслуговує достатня кількість техніки. Зокрема, 6 розкидачів протиожеледних матеріалів з відвалом, 2 навантажувача, 1 грейдер, 13 тракторів для прибирання тротуарів та вулиць з ускладненим рухом з щіткою і відвалом, 3 – самоскиди для вивезення снігу.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що у минулі вихідні був снігопад, і він не зовсім задоволений роботою департаменту та служб міста. “Необхідно було напередодні посипати дороги сіллю, щоб сніг танув і не утворювалася крига в декілька сантиметрів. Техніка дороги посипала, але цього не достатньо. Дороги та тротуари мають бути у кращому стані. Адже це безпека дорожнього руху, це людське життя та здоров'я”, - зазначив він.

Також міський голова дав завдання окрему увагу приділити стану вулично-дорожньої мережі у прилеглих селах.

“На наступні роки можна спланувати придбати трактор і один автомобіль посипальний з відвалом і виділити його виключно на села”, - наголосив Ігор Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити