image
 |  5 8 Лютого 2022 | 08:21

Мер Нововолинська Карпус придбав за гроші міського бюджету французьку іномарку (ДОКУМЕНТ)

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради в особі міського голови Карпуса Бориса Сергійовича та ТзОВ «Луцьк-Експо» (село Гаразджа Луцького району) незадовго перед Новим роком уклали договір про придбання коштом платників податків до міського бюджету французької іномарки.

Про це свідчить договір про закупівлю товару № 14 від 08 грудня 2021 року, який потрапив у розпорядження ВолиньUA.

Згідно з пунктом 1 цього договору, постачальник зобов’язується передати у власність замовнику, а замовник прийняти та сплатити предмет закупівлі легковий автомобіль RENAULT StepWAY 0,9 (90 к.с.) Євро-5 МКП-5 (автоматична 5-ст).

 

Загальна сума договору – 480 тисяч 500 гривень.

Термін виконання – не пізніше 20 грудня 2021 року.

Як вбачається з видаткової накладної Авто № 000000134, іномарка білого кольору (1,5 diesel) 2021 – успішно заступила на службу громади Нововолинська. Непоганий вийшов передноворічний подарунок для міста. Чи, може, для себе коханого? Мабуть, для повного щастя саме новенької французької іномарки меру Карпусу й не вистачало...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премії та гроші на оздоровлення: повідомили, яка зарплата у Карпуса та його заступників

Підтвердження такої «спецоперації» можна віднайти й на закупівельному майданчику Prozzorro. В інформації про замовника зазначена категорія: «Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади».

Складається враження, що в Нововолинській міській територіальній громаді вже вирішені всі потреби, розв’язані всі нагальні питання та проблеми, які потребують бюджетних капіталовкладень, тому можна ось так легко й невимушено витрачати «вільні» кошти міського бюджету на придбання засобів пересування для чиновницьких персон.

Фото – ілюстративне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглі Кватирка потраплять на лаву підсудних через незаконну рубку лісу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити