image
 |  11 25 Вересня 2023 | 15:17

Ми не говоримо мовою свиней: У Тбілісі суші-бар відмовився спілкуватися з росіянкою

У Грузії, 30% територій якої окуповані Росією, продовжують "тепло" зустрічати туристів із країни-агресорки. Незабутній прийом організували росіянці у суші-барі Oishi Sushi у Тбілісі. Там з відвідувачкою відмовилися спілкуватися російською, а коли вона поскаржилася на заклад у соцмережах, то отримала промовисту відповідь.

Представники суші-бару назвали російську "мовою свиней", а незадоволеній відвідувачці порадили повертатися у свою "діру, яку росіяни називають країною". Принизили громадянку РФ на сервісі відгуків про роботу громадського харчування, - пише Оглядач.

"Сам заклад знайти не вдалося, зателефонували, спробували дізнатися російською, нам сказали, що російською не говорять і поклали слухавку. Все-таки знайшли і замовили, принесли роли з розмороженою рибою, смак був огидний. Я не рекомендую це нікому" , – поскаржилася туристка, поставивши Oishi Sushi одну зірку з п'яти.

Співробітники грузинського суші-бару панькатися з гостею з країни-окупанта не стали, а тому різко їй відповіли:

"Доброго дня, нам дуже шкода за незручності, але ми не говоримо мовою свиней. Ви можете повернутися в діру, яку називаєте країною, і насолодитися там суші, якщо, звичайно, вас не призвуть до цього. Усього найкращого".

Новина швидко поширилася на різноманітних пропагандистських майданчиках. Росіяни в істериці вирішили атакувати "русофобський" заклад гнівними відгуками та низькими оцінками, щоб зіпсувати його статистику.

Втім, представників Oishi Sushi це не налякало. Вони оприлюднили на своїх сторінках у соцмережах зображення свині у кольорах російського прапора та залишили небажаним гостям послання.

"Сумно, що ви вирішили направити свої героїчні зусилля на атаку суші-бару, а не на протистояння з вашим терористичним урядом. Можливо тоді б вам не довелося шукати притулку в країні, недружній вам", – написали грузини.

Пізніше представники закладу також показали, що росіяни продовжують надсилати їм образи та жорстокі повідомлення із погрозами. Всі вони ніяк не стосуються сервісу, обслуговування чи якості страв – це лише потік грубої лайки, приниження та погроз "різати грузинських дітей".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити