image
 |  4 27 Грудня 2017 | 12:54

Microsoft тимчасово безкоштовно, до 31 грудня 2017 року, роздає ліцензійну Windows 10 всім бажаючим

Хоч як би була погана операційна система Windows 10, хоча з цим багато хто напевно не погодяться, але вона відчутно краще Windows 8.1 і вже тим більше Windows 8, використання якої на комп'ютері з клавіатурою і мишкою - це повний жах.
Про це 27 грудня 2017 року повідомляє сайт «ITECHUA».
Саме в таку суму грошей обійдеться ліцензійний ключ для її встановлення та використання. Проте, як стало відомо сьогодні, зараз у всіх бажаючий є можливість безкоштовно отримати ліцензію на десяту «вінду», не сплачуючи за це ні копійки.
Сьогодні з'ясувалося, що компанія Microsoft дозволяє власникам будь-яких попередніх ліцензійний версій Windows, починаючи з Windows 7, встановити операційну систему Windows 10 абсолютно безкоштовно і легально. Для цього потрібно скористатися спеціальною утилітою, яка дозволяє не тільки оновити комп'ютер, але ще і зробить попередній ліцензійний ключ повністю сумісним з новою операційною системою.
Для того щоб безкоштовно отримати ліцензію на Windows 10, а така можливість є у всіх бажаючих, слід завантажити спеціальну утиліту  з офіційного сайту, після чого запустити її і дочекатися того моменту, коли з'явиться повідомлення з пропозицією встановити апдейт. Варто зауважити, що завантаження збірки нової ОС буде відбуватися у фоновому режимі, а її установка фактично почнеться автоматично.
Головна умова, щоб все пройшло добре, полягає в тому, що на комп'ютері під керуванням Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1 була встановлена ліцензійна версія операційної системи. Крім того, підійде навіть ліцензійний ключ від OEM-версії, який надається разом з комп'ютерами, ноутбуками іншими пристроями, прямо «з коробки» працюють на будь-який з цих операційних системах.
Скористатися такою щедрою пропозицією з боку Microsoft, що дозволяє безкоштовно отримати в свої руки ліцензію на Windows 10, можна до 31 грудня 2017 року включно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити