image
 |  7 10 Листопада 2022 | 18:13

Миколаївська область повністю звільнена від рашистів, - військові

Народний депутат України, військовий ЗСУ Роман Костенко повідомив, що Миколаївська область повністю звільнена від окупантів.

Про це повідомляє УНН.

За словами нардепа, місто Снігурівка звільнене нашими силами оборони і наразі проходить зачистка - "наші хлопці беруть його повністю під контроль".

"Це останнє місто, яке утримувалося противником, у Миколаївській області. Тому, ми можемо сказати, що Миколаївська область повністю звільнена. Наші сили оборони продовжують звільняти міста і селища Херсонської області", - резюмував Костенко.

Наразі офіційного підтвердження від Генерального штабу немає. Також слід зазначити, що до Миколаївської області входить Кінбурнська Коса, яка знаходиться на лівому березі Дніпра і все ще окупована.

У той же час голова Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав жителів Снігурівки та інших населених пунктів поки що почекати з поверненням.

Треба провести фільтрацію та перевірити, чи не заміновані будинки. До тих пір, поки це не буде зроблено, повертатися небезпечно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З російських робітників збирають гроші на війну проти України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити